24 martie, 2010

ORA PAMANTULUI 2010


Traim pe planeta asta minunata de mii de ani, insa in evolutia noastra mareata am reusit sa distrugem mare parte din ea. Suntem rasa superioara, in varful lantului trofic, insa multi ani am considerat ca aceasta presupune doar drepturi nu si responsabilitate.





Pamantul este un organism viu, la fel ca oricare dintre noi, este o fiinta care ne-a dat atatea bucurii, ne-a hranit, ne-a oferit adapost, ne-a acceptat asa cum suntem noi, cu bune si mai putin bune. Pamantul s-a bucurat de Soare ca si noi insa ne-a si protejat prin camasa lui de ozon, a trait bucuria odata cu noi si cand a ras cu pofta s-a cutremurat, insa noi ne-am speriat si l-am considerat dusman, a plans odata cu noi iar lacrimile lui pentru noi au fost furtuni, ne-a lasat sa ne exprimam creativitatea explorandu-i si modificandu-i invelisurile... dar pe undeva noi am uitat sa ii fim recunoscatori si sa il respectam cum se cuvine unei fiinte vii. 





A venit momentul sa ne schimbam optica si atitudinea fata de planeta noastra. A venit momentul sa ne intoarcem spre ea si sa ii aratam ca o iubim si ca nu vrem sa o pierdem. 

In martie 2007 la Sidney - Australia a inceput o actiune ce a luat amploare in anii urmatori. 

Anul acesta pe 27 martie (sambata), STINGE LUMINA intre orele 20:30 - 21:30! O ora din viata ta pentru viata planetei albastre!

Este o dovada ca ne pasa, ca vrem sa devenim responsabili, ca ne angajam sa ne educam copiii sa respecte si sa iubeasca Terra. 

Credeti ca nu puteti sta o ora din viata voastra fara electricitate?! 

Am o PROPUNERE pentru voi: o ora in care sa stam pe intuneric si sa transmitem Pamantului iubire si ganduri bune, sa ne cerem iertare si sa-i promitem ca incepand de acum deschidem ochii si devenim responsabili pentru actiunile noastre.

Multi dintre voi sunt familiarizati cu puterea pe care o are gandul. Gandul este o forma de creatie in care investim energie. 

Imaginati-va milioane de ganduri bune cata energie ar genera!

informatii suplimentare AICI

5 comentarii:

Mi Re La spunea...

eu oricum nu o sa fiu in Bucuresti, o sa fiu la tara undeva, unde oricum nu prea se foloseste curent. asa ca... tocmai bine! pup!

Unknown spunea...

Foarte bun articolul si vad ca pui suflet in ceea zici.Daca ai vedea insula de pet-uri din lacul de acumulare Bicaz sau riscul de la Rosia Montana prin prelucrarea minereului aurifer cu cianura si inca multe cazuri de poluatori pe care noi o tara cu industrie nesemnificativa le avem ,atunci intradevar Pamantul este in mare pericol!Te astept sa mai scrii!Sa auzim numai de bine!

Madalina Adriana spunea...

Mie chiar imi place planeta asta. Chiar si in zodiac sau in feng-shui daca te uiti celelalte elemente n-ar exista fara pamant. El este esenta tuturor lucrurilor. Mi-e drag de el insa trebuie sa existe o trezire la nivel global ca sa il salvam, sa nu fie el nevoit sa scape de noi ca sa se salveze.

Unknown spunea...

Ramaii cu restante! De la stingerea luminii n-ai mai publicat.Hai ca plange bloggul!

Madalina Adriana spunea...

:) In general scriu cand am ceva de spus, de exprimat. Aceste perioade alterneaza cu cele care sunt percepute la exterior ca perioadele Madalinei de tacere insa ele sunt aparente pentru ca discutia se poarta acum in mintea mea. De ceva vreme conversez cu esenta mea, pun intrebari, gasesc raspunsuri. Inauntrul meu acum se afla cartea pe care vreau sa o scriu numai ca nu stiu de unde sa incep. :)