21 iunie, 2011

VIERMII

Viermii ie peste tot. Si nu, nu sunt analfabeta. Stiu ca se scrie corect "viermii sunt peste tot". Dar aleg sa spun asa: viermii ie pretutindeni si o duc bine-merci. 
Atat in lumea reala, fizica , cat si in cea virtuala viermii traiesc printre noi. Ei sunt entitati care reusesc cumva sa se infiltreze pe usa din fata, sa se instaleze comod fara ca cineva sa bage de seama si sa-si faca numarul, adica sa consume. in schimb ei ofera toxine. Pe langa asta, smecheria este ca au si un sistem de camuflare perfect. Ei, poate nu perfect dar aproape de perfectiune. 
Traiesc in interiorul ecosistemului pe care il reprezinta retelele, indiferent de natura lor, se hranesc cu sangele poporului. Poporul sufera, ii scade glicemia, are ameteli, dureri de cap dar nu i-ar trece prin minte ca este locuit de viermi. 
Societatea umana, ca orice forma de organizare, produce, si pentru ca produce are si chiriasi viermi. Viermii in societate se aciueaza pe langa un element producator de profit si incepe sa se hraneasca. Partea cu adevarat interesanta devine cand viermii au vise de preamarire si incep sa creada cu tarie ca din viermi vor deveni intr-o zi tenii zburatoare. Ei nu ar fi viermi de calitate superioara daca nu ar incerca sa asceada. Si nu stiu cum nimeni nu ii vede ca viermi desi nu sunt deghizati. Concluzia este ca viermii pot parea altceva fara sa dea de banuit. 
Singura cale prin care se dau de gol e ca lasa oua, deci emanatii menite sa ii inmulteasca. 
Daca pentru parazitii intestinali exista o pastiluta care face treaba si elibereaza teritoriul, astfel ca gazda sa nu mai aiba probleme, de ce in societate nu exista o pastila deparazitara care sa trimita parazitii la canalizare?
Nuu, societatea moderna este pro-umanitate si nu crede in deparazitare ci in reintegrarea parazitilor in sistem, hranindu-se cu ideea ca un vierme din consumator ar putea devei producator-consumator. 
Oricate deparazitari ai face in decursul vietii, undeva acolo mai ramane un oxiur sau o tenie prietenoasa gata sa te usureze de povara substantelor hranitoare pentru corpul tau. 
Apartinand unei societati care ocroteste viermii pentru ca asa e eco si umanitar nu pot sa spun decat "viermii ie multi, multi si prosti". 
Pacat ca si antivirusul nostru e corupt si ruleaza alt program in back-ground. 

Niciun comentariu: