13 august, 2009

BONDARUL CU VESTI BUNE...


El a fost pentru aproximativ 5 minute prietenul meu.
L-am cunoscut saptamana trecuta la Moeciu de Sus cand am fost intr-o tabara pentru Dezvoltare Personala organizata de prietena mea aducatoare de miracole in vietile oamenilor, Nicoleta Svarlefus. Imi petreceam dimineata pe terasa vilei unde am fost cazati si la un moment dat ma bazaie o ganganie - atat stiam atunci, pentru ca nici macar nu i-am acordat atentia cuvenita. Initial am incercat sa-l indepartez cu mainile apoi mi-am adus aminte ca o lege a Universului spune ca lucrurile, fiintele si intamplarile contra carora lupti se intorc mai puternice in viata ta, ca sa te invete o lectie anume. Am lasat mainile jos si am asteptat sa vad ce se intampla. Si ce credeti!? S-a asezat in palma mea. Si-a facut toaleta completa - picioare, antene, tep, aripioare si apoi am crezut ca-si ia zborul. Da de unde! S-a facut comod si a tras un pui de somn. Statea sprijinit cu micutzul cap in palma mea si pulsa sacadat. Am ramas muta si uimita in acelasi timp. Era prima oara in viata cand nu m-am mai ferit de insecte tepoase si iata ce minune s-a intamplat. Dupa ce si-a facut somnul de frumusete si-a recapatat tinuta de zbor si dus a fost.
Nu stiu exact insemnatatea intamplarii insa stiu cu siguranta ca acest bondar m-a iubit si mi-a furat inima pe veci. El a fost primul bondar din viata mea.:)

2 comentarii:

Anonim spunea...

poi ar trebui sa spui ce a insemnat pt tine faptul ca acest bondar a venit si a stat in palma. sti tu ce mi ai spus mie :) pup

Madalina Adriana spunea...

Daaaa, maaah! Asa a spus Nico. Ca odata cu bondarul o sa vina si barbatii in viata mea. :))) O sa dea navala. Sa vinaaaa! =))