08 iulie, 2009

S-A STINS O SUPERNOVA























S-a stins o SuperNova. S-a stins un copil, un geniu, un om care a schimbat lumea.
Mai am si acum, la 32 de ani, posterul Cu Michael Jackson lipit de usa dormitorului de la mama de acasa. Desi nu mai aparuse de ceva timp pe scena amprenta muzicii lui ramasese in ADN-ul meu. Fac parte din generatia cu Michael Jackson in ADN si exista o diferenta. Pe el nu il poti uita. E mai presus de barfe si scandaluri, e mai presus de lumesc.
Tatal meu ii spunea "Seful". La fel ca majoritatea oamenilor din jurul nostru tatal meu, un mare fan al lui de altfel, a privit cu tristete tot balciul din ultimele zile. Mi-a spus ieri "a murit strivit de greutatea geniului lui".
Eu cred ca a fost pana in ultima clipa un copil. El a fost un Peter Pan transpus i realitate. Copii nu rezista mult in lumea oamenilor mari pentru ca ei spera, iubesc, creeaza, sunt puri si sunt sinceri si toate calitatile astea sunt luate drept defecte de oameni meschini manati de lacomie care nu concep ca un om la 50 de ani sa mai permita copilului din el sa traiasca si sa se bucure de viata. Eu, personal, nu cred ca a murit pur si simplu. Cred ca a fost omorat. Prea multe piese din puzzle nu se leaga. Insa acum e tardiv. Ce a fost facut a fost. Ceea ce ramane este el - regele unei noi ere - in inimile si in gandurile noastre. Muzica lui a avut un impact prea puternic ca sa nu ramana peste ani si ani. Este o legenda.
Acum cand timpul nu mai poate fi dat inapoi tot ce imi ramane este sa ii transmit un mesaj:

"Michael, you will be always alive into thousands of hearts, mind and voices that will sing your absolutely precious songs. You did it! Your music broke through race, social background, colour. You gave a wonderful meaning to the word "coloured". You were the most beautiful and full of light spot of colour on this Earth. Now Peter Pan is free because the grown-ups wanted to make him became one of them. I hope you are now in Never Never Land with the other boys making fun of the joke of life we live in. I haven't seen a man loved by so many as you are. I'm sending you only good thoughts from here, where not all grown-ups have grown up. Some of us, inside, are still children. You are not gone because that would be an impossible thing. You are forever, like the river Jordan!"
May your soul rest in peace.

2 comentarii:

cineva spunea...

frumos! E exact ceea ce simt si eu!

aryyana spunea...

Buna Tetsu-ko:

Incerc din nou sa vad daca pot sa trimit un comentariu.
Aduc si eu un OMAGIU GENIULUI POP-ului.
Nu am crezut nici o clipa ca a murit de moarte naturala.
Nu.A fos omorat .De cine? Dumnezeu stie. Dar un interes a fost la mijloc.
Poate au vrut sa distraga atentia omenirii de la niste lucruri pe care le fac cei din umbra, cine poate sti.

O zi minunata.
Pa!