06 mai, 2009

HAPPY BIRTHDAY TOOO MEEEE!!!!


Astazi e ziua meaaaaa, zi frumoasa ca miiine! Si mai e cevaaaaa! Mi-a soptit o vioreaaaa ca va fi cea mai frumoasa zi de nastere ever!
De ce? Pentru ca lumea mea, lumea care ma inconjoara e altfel, e mai buna!
Pentru ca, in ciuda oboselii pe care o simt in fiecare muschiulet, m-am trezit dimineata si m-am bucurat. Nu m-am mai trezit morocanoasa zicand "iaaar e ziua mea? ooof! urasc zilele de nastere! le urasc pentru ca ma simt mai singura si mai nebagata in seama decat in tot anul!" Am schimbat atitudinea. Nu ma simt singura indiferent daca sunt in casa plina sau singura in camera mea. Am un sentiment de multumire interioara care ma incarca si ma face sa ma bucur de orice. De cand mi-am schimbat atitudinea si sunt mai bine-dispusa, mai vesela, altfel ma vad si cei din jurul meu. Ma plac mai mult. Anul acesta am primit urari chiar cu o zi inainte. Sunt norocoasa. Realizez cat de norocoasa sunt sa am atatia prieteni care se gandesc la mine. Este un lucru extraordinar.
Zilele trecute ma intreba o prietena ce imi doresc de ziua mea. Am ramas in pauza... pentru prima oara eram multumita si nu imi doream absolut nimic. Vreau doar sa ma bucur de moment si sa il petrec cu cei apropiati mie: familie, prieteni, colegi. Eh, pana la urma am scormonit in mintea mea neobosita si mi-am exprimat dorinta de a avea role. Da! Role! Luna asta invat sa merg pe role! Imi traiesc viata de la inceput si ma bucur ca un copil. Incep sa fac lucruri pe care nu le-am facut blocata de ideea general implementata "vaaai! la varsta asta te apuci tu sa faci asta?" sau "ai dat in mintea copiilor?!". Da! Da! DA! Nu imi pasa ce cred mintile carcotase, comentatoare in lipsa de viata proprie. Eu stiu sa imi traiesc viata, aceasta calatorie superba.
N-am uitat sa-mi spun "LA MULTI ANI, MADA!" si pentru ca sunt o persoana deosebita imi ofer din suflet un frumos buchet de trandafiri! :))

2 comentarii:

Vilhelm man spunea...

LA MULTI ANI!!!
Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Petrecere frumoasa in continuare!

Madalina Adriana spunea...

Iti multumesc din suflet pentru urari. Si, da! Anul acesta am avt o aniversare deosebita: incepand cu data de 5 mai in fiecare zi imi ureaza cineva "La multi ani!" E cel mai minunat lucru. Eu nu ma supar cand cineva nu-mi ureaza chiar pe 6 cand ma aniversez, important e pana la urma sa-si aduca aminte de mine. :)